Stress Vrij Zijn online programma

 

 

 

 

Stressreductie klinkt, om eerlijk te zijn, meer als een onplezierig huiswerk en juist iets stressvols. Toch zijn er veel, vele redenen om stress in je leven te verminderen. Alleen je hersenen willen je laten geloven dat het beter is om door te gaan zoals voorheen.

 

 

We laten je in het kort, eenvoudig en met leuke lessen zien hoe je jouw hersens slim af kunt zijn, je leven gemakkelijker kunt maken en de wereld een betere plek kunt maken. Ik beloof het. Je krijgt echt heel veel werkbladen, posters en andere dingen om je te helpen bij de implementatie of om je te herinneren aan de belangrijkste dingen.

Elke week worden 5 nieuwe lessen automatisch voor je ontgrendeld. Ons brein is een groot theoreticus en denkt vaak dat het alles al weet. Onze cursus is zo ontworpen dat de inhoud wordt overgebracht met veel tests, oefeningen en praktische inhoud. Dus je brein merkt niet hoe je je gedrag verandert en staat niet in de weg op weg naar een meer ontspannen en gelukkiger leven. Zodat je hersenen je niet kunnen vertellen: “Ik weet het, ik al verder gaan!”. Je kunt niet zomaar lessen overslaan. De volgende les wordt na ongeveer 9 minuten ontgrendeld – dat is de tijd dat je in jouw gezondheid zou moeten investeren. Kortom, geniet van de individuele lessen die elk verschillende aspecten van stressvermindering tonen en hun volledige impact ontvouwen door praktische implementatie.
Aan de rechterkant van de pagina zijn de lessen, die je al hebt voltooid, groen gemarkeerd. Je kunt natuurlijk altijd terugkeren naar individuele lessen als dat nodig is.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op,

 

Voor nu wensen we je een goede en stressvrije tijd!

Let op:
Voor uw eigen veiligheid en vanwege wettelijke vereisten, wijzen wij je erop: Deze cursus vervangt geen medisch advies of diagnose, noch enige vorm van therapie in welke vorm dan ook. Je moet dergelijke cursussen niet volgen als je lijdt aan een psychische aandoening of je in de afgelopen zes maanden een psychotherapeutische behandeling hebt ondergaan.
Door de cursus te bevestigen, bevestig je dat je geen contra-indicaties heeft en dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Als je op de onderstaande knop klikt, word je doorgestuurd naar het winkelwagentje om te betalen. Zoek vervolgens de cursus onder ‘Mijn cursussen’ in het bovenstaande menu. Voltooi de individuele lessen met de zwarte knop hieronder; dan word je voortgang weergegeven in de leslijst aan de rechterkant.

En een ander ding:
Als je een certificaat nodig hebt na het voltooien van de cursus, gebruik dan je echte naam bij het aanmaken van je account, omdat de gebruikersnaam die je hebt ingevoerd automatisch op het certificaat verschijnt!

Registreer gratis